Verrassingsoptreden Schijt aan de Grens

De organisatie “Schijt aan de grens” bood enige tijd geleden aan om aan onze Oostrumse senioren in deze moeilijke tijden wat vertier te komen brengen. Het KBO bestuur heeft dit prima plan opgepakt en is het idee als verrassing gaan uitwerken. Spannend. Hoe zal een coronaproof verrassingsoptreden er uit zien? Zang, dans, een eenling, een groep?

Daar is dan op het dorpsplein het mobiele podium van Manders, omroep Venray, organisator Wilbert, gele hesjes en bovenal het Boxmeerse duo Gertie en Eric. Het duo is op vier verschillende plaatsen in ons mooie dorp gaan optreden: Dorpsplein, Jofferspas, Gildestraat en Van Broekhuizenstraat. Vier maal twintig minuten hebben ze de mensen vermaakt. Ze brachten een leuke afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige meezingers. De nummers liepen uiteen van Het Dorp van Wim Sonneveld tot Danny Vera’s Rollercoaster.

Onze senioren van (nog) 94 jaar en jonger en daarnaast jongere generaties hebben met veel plezier naar de optredens staan luisteren en kijken. Men zong en deinde lekker mee. Doordat ook het weer ons niet in de steek liet, heeft iedereen genoten van een leuk optreden. Voor een foto impressie klik hier

Door Omroep Venray is een filmpje gemaakt dat geplaatst is op you tube zie www.youtube.com/watch?v=oSHSBjb1Yac