Uitreiking Pluum aan Theij Verheijen

De Pluum is een blijvende blijk van waardering voor vrijwilligers in de gemeente Venray. Het KBO-bestuur heeft ons lid, Theij Verheijen, daarvoor aangedragen, vanwege zijn verdienste voor de Oostrumse gemeenschap. 20221209 210118 2
In december is Theij (ondanks zijn leeftijd 90+) jaarlijks actief bij de verzorging van de kerststal in de kerk en verzorgt hij al jaren de kerstboom op het dorpsplein. Wekelijks zorgt hij er mede voor dat het groen rondom de kerk er altijd pico bello bij ligt. Alsof dat nog niet genoeg is, is Theij met een aantal vrijwilligers ook actief bij het onderhoud van het kerkhof “Trans Cedron”. Theij is een man van weinig woorden en weet van aanpakken.  
Vrijdag 9 december heeft Theij de Pluum in ontvangst mogen nemen uit handen van de loco-burgemeester van Venray bij Anno 54. Het KBO-bestuur was daarbij aanwezig. Onze dorpsgenote Helga Cornelissen kreeg tijdens haar optreden de lachers op haar hand met haar geweldige act “Lily de Grote”. Al met al een geslaagde avond!