Uitnodiging Open Dag Seniorservice

Op 14 september a.s. organiseert Seniorservice aan de Bernhardstraat 12a in Venray een open dag.

De dag wordt gestart om 11:00 uur met de onthulling van de nieuwe naam door wethouder Anne Thielen en oud-bestuurslid Sjaak Moors.

Aangezien het bestuur van Seniorservice tijdens onze vergadering CvO op 21 november een presentatie komt geven, nodigen zij ons van harte uit om op de open dag en bij voorkeur bij de opening, aanwezig te zijn.

Tot ziens op 14 september!

Rondleiding Jan Linders Distributiecentrum

Dinsdag 24 september:   Locatie Jan Linders, De Flammert 1211, Nieuw-Bergen

Vervoer: eigen gelegenheid.

KBO Oirlo heeft nog plaatsen vrij voor deze rondleiding.

Het is entreevrij. Er wordt wel een bijdrage verwacht voor het Jan Lindersfonds.

Wilt u er gebruik van maken dan kunt u vóór 9 september contact opnemen met Hay Achten tel. 571726

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen.

rabobankDe KBO Oostrum doet dit jaar ook mee.

Mogen wij op u rekenen ?

Elke stem is geld waard
Ieder lid ontvangt een code en kan daarmee vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht
De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Mocht het u niet lukken via de computer, dan kunt u een familielid uw unieke code geven om de stemmen uit te brengen.

Hoe meer stemmen wij als vereniging krijgen, des te meer aanvulling voor de kas en dus voor onze activiteiten , in het bijzonder ons 60 jarig bestaan.

Dank u wel!

Ben u nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu het lidmaatschap aan, zodat u straks uw stem uit kunt brengen.

Draagt u de KBO Oostrum een warm hart toe, stem dan op ons!