Kermisfietstocht

13 september 2022 is door de KBO weer de kermisfietstocht georganiseerd. Ook dit jaar was het mooi fietsweer. Bij café den Tommes in Merselo was de eerste stop waar iedereen op het terras heeft kunnen genieten van een kopje koffie of thee met een lekker stukje appeltaart.

Daarna ging de tocht verder naar de Ballonzuil. Henk Wismans (voorzitter van de Heemkundestichting ’t Raokeliezer Mèrsele) heeft daar een interessant verhaal verteld over het ontstaan van het Luchtvaartmonument de Ballonzuil.

Weer terug in Oostrum werd de middag afgesloten in de Watermolen waar iedereen kon genieten van heerlijke koude schotel met belegde broodjes. Klik hier voor enkele foto's.

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank met kennis, netwerk en geld om de ambities te realiseren. Zo geven ze als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen.

 

KBO Oostrum doet dit jaar ook meerabobank

Mogen wij ook nu op u rekenen.

 

Hoe kunt u stemmen.
Als lid van de Rabobank kan dat vanaf 5 t/m 27 september via de Rabo app. Ga naar het overzicht van clubs, kies je drie favorieten en stemmen maar!
In de eerste twee weken van november worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

Jeu de Boules toernooi 3-dorpen

30 juli heeft het tradiotionele Jeu de Boules toernooi plaatsgevonden in Oirlo tussen de dorpen Oostrum, Oirlo en Castenray. Het weer was perfect, de deelnemers goed gezond, dus kortom: wederom een geslaagd evenement. Voor foto's klik hier