Verrassingsoptreden Schijt aan de Grens

De organisatie “Schijt aan de grens” bood enige tijd geleden aan om aan onze Oostrumse senioren in deze moeilijke tijden wat vertier te komen brengen. Het KBO bestuur heeft dit prima plan opgepakt en is het idee als verrassing gaan uitwerken. Spannend. Hoe zal een coronaproof verrassingsoptreden er uit zien? Zang, dans, een eenling, een groep?

Daar is dan op het dorpsplein het mobiele podium van Manders, omroep Venray, organisator Wilbert, gele hesjes en bovenal het Boxmeerse duo Gertie en Eric. Het duo is op vier verschillende plaatsen in ons mooie dorp gaan optreden: Dorpsplein, Jofferspas, Gildestraat en Van Broekhuizenstraat. Vier maal twintig minuten hebben ze de mensen vermaakt. Ze brachten een leuke afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige meezingers. De nummers liepen uiteen van Het Dorp van Wim Sonneveld tot Danny Vera’s Rollercoaster.

Onze senioren van (nog) 94 jaar en jonger en daarnaast jongere generaties hebben met veel plezier naar de optredens staan luisteren en kijken. Men zong en deinde lekker mee. Doordat ook het weer ons niet in de steek liet, heeft iedereen genoten van een leuk optreden. Voor een foto impressie klik hier

Door Omroep Venray is een filmpje gemaakt dat geplaatst is op you tube zie www.youtube.com/watch?v=oSHSBjb1Yac

Dag van de Ouderen

In verband met de corona-crisis heeft het bestuur van de Centrale van Ouderenverenigingen op advies van de betreffende commissie met pijn in het hart moeten besluiten dat op 1 oktober 2020 de Dag van de Ouderen geen doorgang kan vinden. Als bestuur van KBO-Oostrum scharen wij ons achter dit besluit.

Yoga op de stoel voor ouderen   3-dorpen

Woensdag 1 juli geeft Ingrid Knelissen, die een yogaschool in Venray heeft, een proefles
yoga op de stoel voor ouderen van Oirlo, Castenray en Oostrum.
Vaak wordt bij yoga gedacht aan iets spiritueels, maar dit is zeer zeker niet het geval.

De proefles vindt plaats in Oirlo in gemeenschapshuis de Linde, Hoofdstraat 34

Tijdstip:   proefles   13:30 uur – 14:30 uur.
Is de 1e groep vol dan  2e proefles 14:45 uur - 15:45 uur

Ingrid werkt met een groep van 15 personen.

De proefles is gratis.

Wilt u graag deelnemen aan deze demonstratie les, graag vóór 27 juni opgeven bij Els
Geef bij opgave ook uw telefoonnummer door.