Groenploeg

Maandag zijn onze vrijwilligers weer in touw geweest via schoffelen en snoeien om Oostrum mooi groen te houden.

Helaas heeft een groep moeten constateren, dat in de Horik zomaar snoeisel wordt gedumpt. De groenploeg is er echter niet voor om het afval van derden op te ruimen. Is het de betreffende persoon/personen niet bekend dat snoeiafval in de groenbak kan of gratis weggebracht kan worden naar de milieustraat?

Hopelijk is hier sprake van een eenmalig incident!

GERANIUMS

In de week voor moederdag heeft Het Werkhuis de violen bij en op het dorpsplein weer vervangen door geraniums. Dank hiervoor.geranium2De bloemen zorgen komende maanden voor een mooi dorpscentrum.
Vanuit de KBO zal Herman van Limbeek er weer voor zorgen dat de planten mooi verzorgd worden.

Helaas heeft Herman na een dag al moeten constateren dat er vernielingen waren aangebracht.  “Grapjassen” vonden het blijkbaar leuk om plantjes los te trekken en over de bakken heen te lopen.
Hopelijk blijven zulke zaken verder achterwege en kunnen alle Oostrummers genieten van de mooie bloembakken.

Beste leden,

“Roos is niet meer bij ons”. Dit zijn de eerste woorden van het verdrietige bericht dat wij ontvingen.

Ons bestuurslid Roos Rongen-Camps is na een kort heftig ziekbed, overleden. Wij zullen haar in ons bestuur node missen. Wij wensen haar man Piet en haar (klein)kinderen heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Wij blijven haar gedenken.

De dood laat een pijn achter
Die niemand kan helen,
Maar de liefde