Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week

Dinsdag, 04 April 2023, 13:00 - 16:00

Bezoek Risk Factory - Venlo

Aanvang: 13:00

BEZOEK AAN DE RISK FACTORY IN VENLO
 
Dinsdag 4 april 2023 willen wij (bij voldoende belangstelling) samen met de KBO Afdelingen Castenray en Oirlo een bezoek brengen aan de Risk Factory in Venlo. 
 
Vertrek: Per bus vanaf het Dorpsplein in Oostrum, 
Tijdstip van vertrek is nog niet bekend. Zodra we hierover meer weten informeren we de personen die zich hebben opgegeven.
Aanvang bezoek: 13:00 uurrisk factory
Vertrek bij de Risk Factory: 16:00 uur
 
De Risk Factory is een informatie- en doe-centrum, opgezet door de Veiligheidsregio Limburg-Noord, waarbij veiligheid en gezondheid centraal staan. Na aankomst bij de Risk Factory volgt een korte instructie waarin het programma wordt uitgelegd en doorlopen de deelnemers een aantal gezondheids- en veiligheidsscenario’s (o.a. contact met hulpdiensten, verkeersveiligheid, internetgebruik en brandgevaar). Daarna wordt de groep onderverdeeld in kleinere groepen. 
De kosten voor het bezoek aan de Risk Factory zijn € 10,-- per persoon. Dit is inclusief vervoer, een kopje koffie of thee met een lekkere versnapering tijdens het pauzemoment
Via inschrijfformulier in het OW kunt u zich aanmelden. Wilt u dit formulier, vergezeld van de bijdrage (in een enveloppe) bij Wilma Hendrickx, Asselberghsstraat 10 in de brievenbus doen. Graag vóór 5 maart 2023.
 
 

 

Terug