Jaarlijkse weergave
Per week

Zaterdag, 01 Oktober 2022, 13:00

Dag van de Ouderen - Schouwburg Venray

Leden en ook niet-leden van de KBO
Dag van de Ouderen

Locatie: Schouwburg Venray
Aanvang: 13.00 uur: kop koffie of thee met een gebakje (in beide foyers)
13.45 uur: grote zaal open
14.00 uur: start programma

Kaartjesverkoop: Tot en met 15 september via het invulstrookje in het OW en inleveren bij Herman Franssen, OosterThienweg 22, Oostrum. Entreegeld in gesloten enveloppe bijvoegen. KAARTEN WORDEN AAN HUIS BEZORGD!
Prijs: € 10,00 per kaartje. Is inclusief koffie/thee en gebak om 13.00 uur en
2 consumptiebonnen. Als u een extra kop koffie en thee wilt, kunt u daarvoor zo’n consumptiebon inleveren of contant betalen. Ook kunt u die bonnen na de voorstelling gebruiken.

Loterij: Op de toegangskaart staat een (geschreven) nummer met een L ervoor. Dit nummer is uw lotnummer voor de loterij waarvan de trekking tijdens de korte pauze wordt gehouden. Het nummer met de L ervoor heeft niets te maken met de stoelnummers in de schouwburg. U mag uw eigen plaats kiezen. (Er is geen extra lotenverkoop).

PROGRAMMA (VANAF 14.00 UUR):
• Trio van Els
• Muziekgroep Music for Life uit Oostrum (muziek waarbij u kunt meezingen)
• Theo Nellen: buuttereedner
• Angelique Hesen: zang
• Stenzel & Kivits: amusement van de bovenste plank

BORRELEN
Na afloop van de voorstelling is er zoals elk jaar de gelegenheid in beide foyers om gezellig na te babbelen en te borrelen.