Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week

Van Zondag, 01 September 2019
Tot Woensdag, 04 September 2019

Meerdaagse reis 3-dorpen -

Aanvang:

Vierdaagse reis KBO Castenray-Oirlo-Oostrum Noord-Nederland van 1 t/m 4 september                                   
    

Bij voldoende belangstelling gaat de reis naar het Brinkhotel in Zuidlaren.

Dag 1
Lunch op de muzikale woonboot van Nelis en Leentje en daarna is een uitgebreid bezoek met rondleiding in herinneringskamp Westerbork.

Dag 2
De route loopt die dag door het gaswingebied, waterrampgebied (kerstvloed 1717), om de Lauwerszee met bezoek/rondleiding Zeehondencrèche Pieterburen en een kijkje bij een bijzonder kerkje en we lunchen deze dag in Eenrum.

Dag 3
Deze dag staat geheel in het teken van het waddeneiland Ameland met aldaar een rondrit en lunch.

Dag 4
We bezoeken in Duitsland “Emsflower”, Europa's grootste perk- en potplantenkwekerij met ook een schitterende cactussentropentuin, vlindertuin en nog veel meer bijzonders, o.a.  fraaie show- en teeltkassen. Naast de rondleiding is er nog voldoende vrije tijd en ook vind er de lunch plaats.
De reis wordt besloten met een diner in Zeeland.
                                                                                      
De totale reissom is € 380,00 en de toeslag voor de eenpersoonskamer is € 30,00. In de reissom is dus begrepen: Ontbijtbuffet, elke dag diner, elke dag lunch en alle entrees.

Aanmelden kunt u tot 14 juni bij Ellie Jeucken, telefoon 0478-586052 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Indien u zich aanmeldt, graag uw naam en adres doorgeven. Indien u alleenstaand bent en u wilt een 2-persoonskamer delen, de naam van de betreffende persoon ook doorgeven. Eén introducee per lid mag.                                            
Eventuele dieetwensen en gebruik van rollator kunt u t.z.t. op aanmeldformulier Ghielen vermelden.

Ook niet-leden kunnen zich aanmelden, zij horen op 16 juni of men mee kan.
Het volledige, gedetailleerde reisschema kunt u hier downloaden

Indien u zich opgeeft voor deze activiteit, geeft u toestemming voor het maken van foto’s die uitsluitend gebruikt worden voor plaatsing op de website van KBO-Oostrum. Heeft u hiertegen bezwaar dan gelieve dit gelijktijdig bij opgave te vermelden

 

Terug