Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week

Van Zondag, 01 September 2019
Tot Woensdag, 04 September 2019

Meerdaagse reis 3-dorpen -

Aanvang:

Vierdaagse reis KBO Castenray-Oirlo-Oostrum Noord-Nederland van 1 t/m 4 september                                   
    

Op basis van het aantal aanmeldingen gaat de meerdaagse reis door.

Dag 1
Lunch op de muzikale woonboot van Nelis en Leentje en daarna is een uitgebreid bezoek met rondleiding in herinneringskamp Westerbork.

Dag 2
De route loopt die dag door het gaswingebied, waterrampgebied (kerstvloed 1717), om de Lauwerszee met bezoek/rondleiding Zeehondencrèche Pieterburen en een kijkje bij een bijzonder kerkje en we lunchen deze dag in Eenrum.

Dag 3
Deze dag staat geheel in het teken van het waddeneiland Ameland met aldaar een rondrit en lunch.

Dag 4
We bezoeken in Duitsland “Emsflower”, Europa's grootste perk- en potplantenkwekerij met ook een schitterende cactussentropentuin, vlindertuin en nog veel meer bijzonders, o.a.  fraaie show- en teeltkassen. Naast de rondleiding is er nog voldoende vrije tijd en ook vind er de lunch plaats.
De reis wordt besloten met een diner in Zeeland.
                                                                                      
De totale reissom is € 380,00 en de toeslag voor de eenpersoonskamer is € 30,00. In de reissom is dus begrepen: Ontbijtbuffet, elke dag diner, elke dag lunch en alle entrees.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar en iedereen die nog mee wil, kan dus informeren respectievelijk zich aanmelden bij Hay Achten, tel. 0478-571726.

Het volledige, gedetailleerde reisschema kunt u hier downloaden

Indien u zich opgeeft voor deze activiteit, geeft u toestemming voor het maken van foto’s die uitsluitend gebruikt worden voor plaatsing op de website van KBO-Oostrum. Heeft u hiertegen bezwaar dan gelieve dit gelijktijdig bij opgave te vermelden

 

Terug