Algemene activiteiten
 
Het betreft hier voornamelijk geregeld terugkerende activiteiten welke meestal niet apart zijn gedateerd in de Activiteitenkalender. Wijzigingen zijn altijd mogelijk. 
Raadpleeg voor alle overige activiteiten de activiteitenkalender en voor meer informatie over de activiteit Nieuws, of lees het Oostrums Weekblad. Tijdens de vakantieperiode (mei t/m augustus) liggen de meeste activiteiten stil. Raadpleeg hiervoor ook het Oostrums Weekblad. 
 
Biljarten
Recreatief biljarten vindt plaats in de Watermolen; op donderdagmorgen kunnen leden biljarten die lid zijn van de biljartclub. Voor meer informatie: Joep van Goch (tel. 584771). U betaalt € 3,-- per keer + koffie/thee. Weinig ervaring, maar wel interesse....kom eens kijken of het ook iets voor u is. Er is altijd wel iemand aanwezig om u op weg te helpen. Ook dames zijn van harte welkom!  
 
Inloopmorgen
Iedere woensdagmorgen van 9:30 - 11:30 uur in de Watermolen. Een gezellig samenzijn, waar de dames een kaartje leggen en een potje rummikub spelen, terwijl de heren het "Oostrums Nieuws" doornemen en wereldse zaken aankaarten. Je hoort er regelmatig verhalen over vroeger. Boven kan er een partijtje biljart worden gespeeld.ook voor niet-leden van de biljartclub.
Regelmatige gast is Shirley van Meijgaarden, werkzaam bij Proteion, waar je ook terecht kunt met vragen op gebied van gezondheid. Het is mogelijk bij de Inloop te rikken, hartenjagen, klaverjassen, toepen. Dit is alleen mogelijk bij voldoende deelnemers. Misschien heb je zelf ook ideeën of tips!
 
Ook is er regelmatig iemand van het bestuur aanwezig, maar je kunt ook altijd terecht bij een van onze vrijwilligers met een vraag.
 
Kom eens kijken of we iets voor je kunnen doen.....
 
Koffie/thee staan klaar
 
Samen een "bakkie" doen is gezelliger dan alleen thuis. 
 
Creatieve middag
Eenmaal per 2 weken wordt er geknutseld in de Watermolen. Aanvang van deze activiteit: 14:15 uur. Voor de juiste data raadpleeg de activiteitenkalender. Voorafgaand aan het knutselen wordt er van 13:30 - 14:00 uur gestart met een half uurtje  bewegen op muziek onder leiding van Els Hermsen. Ook heren zijn hiervoor van harte uitgenodigd.
 
Kienen
Er wordt eenmaal per maand onder leiding van Willeke Janssen en Ellie Jeucken gekiend in de Watermolen.
 
Open zondagen
Vanaf 27 mei 2019 is de Watermolen iedere 14 dagen van 14:00 - 16:00 uur geopend op zondagmiddag om "eenzamen", jong of oud, een mooie middag aan te bieden. Dit initiatief is in samenwerking met het Servicepunt Oostrum, Stichting D'n Oesterham, Dorpsraad, Zij-Actief en de Zonnebloem van start gegaan. Wat dit initiatief zo bijzonder maakt is dat een aantal verenigingen de verbinding met elkaar zijn aangegaan om dit samen op te pakken en te gaan uitvoeren. Het is geen KBO-gebeuren, maar een heel Dorps-gebeuren!
 
Breng gerust je kinderen en kleinkinderen mee. Ook mensen van buiten Oostrum zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Zie voor data de agenda van het Oostrums Weekblad.